Få med deg årets påskefilm

På fredag kan du få med deg norgespremieren på kinofilmen Risen som dramatiserer bibelfortellingen om Jesu oppstandelse.

Risen-FB-1.jpg

Førstkommende fredag, 18.mars, er det norgespremiere på Risen. Sett gjennom en ikke-troende romersk offisers øyne, gjenforteller denne storslåtte filmen bibelfortellingen om Jesu oppstandelse.  Offiseren Clavius (Joseph Fiennes) får sammen med sin underordnede Lucius (Tom Felton) oppdraget å finne ut hva som egentlig har skjedd med Jesu kropp for å kunne motbevise ryktene om en oppstått Messias og hindre opprør i Jerusalem.

Filmen settes opp på nærmere 80 kinoer rundt om i landet. I Kristiansand samarbeider Damaris Norge og TNC Productions med Fønix Kino. Dette har gitt utslag i at publikum denne kvelden også får en kort innledning samt en panelsamtale i etterkant av filmen. I panelsamtalen vil personer med ulik bakgrunn fokusere på filmens hovedtema og relevans i vår tid, enten en bekjenner kristen tro eller ikke. Filmen vises klokken 19.00 i Fønix 1.

nettsidene til Damaris  vil du finne ressursmateriell knyttet til filmen, med samtaleguide, aktuelle videoer og artikler, ressurser til bruk i undervisning samt henvisning til fordypningsmateriale.

 

Av Marie Furhovden - Publisert 16.03.2016. Oppdatert 16.03.2016

4 siste nyheter:
Trenger du noen å snakke med?
Den nye studentpresten ved NLA Høgskolen i Bergen er opptatt ...
En livsnær kirke - hvordan våge å være nær livet
Meld deg på seminaret som NLA Høgskolen og Sjømannskirken a...
Humans not for sale! Listening to, learning from and living in solidarity with the people on the margins of society
Åpent seminar med Chandran Paul Martin i Sandviken mandag 13....
Beslutningsvegring - et ledelsesproblem
Professor Paul Otto Brunstad har gitt ut boken "Beslutningsveg...