Nå skal årets foreleser kåres

Nå har studentene mulighet til å stemme frem de beste foreleserne på NLAs studiesteder.

langoy_2.jpg

I fjor var det Amund Langøy som ble kåret til årets foreleser på Breistein. Hvem får den gjeve diplomen i år?


Som student kan du nå nominere og stemme frem din favorittforeleser ved NLA Høgskolen. Det er studentene som bestemmer hvem som får prisen. Studentparlamentet og Studentrådene står bak prisen for å vise at det finnes mange gode og dyktige forelesere og ansatte ved institusjonen, som bidrar til god undervisning. Studentparlamentet og Studentrådet ønsker at slike nominasjoner skal være med på å bidra til bedre fellesskap og læringsutbytte i forelesningene.

Årets foreleser bør være utmerket ved å ha god formidlingsevne, høy faglig kvalitet og fornøyde studenter. Derfor er det på tide å gi prisen til den velfortjente, dyktige foreleseren. Studentparlamentet og Studentrådene trenger din nominasjon for å bestemme hvem som skal stikke av med seieren. Ikke nøl med å nominere!

Send en e-post til sp-nla@hotmail.com, fortell hvem du nominerer og hvorfor - husk å oppgi ditt navn og studentnummer. Eventuelt kan du bruke Itslearning. Nominasjonene må gjøres innen 11. mai 2016.

Det blir kåret og kronet en foreleser på semesteravslutningene ved hvert av NLAs studiesteder. 

Kriteriene for å vinne årets foreleser er som følger: "Mottaker av prisen er én ansatt per studiested (campus). Mottaker skal ha demonstrert engasjement for undervisning, faglig tyngde, evne til å skapeselvstendig refleksjon bant studentene og ha fremragende evne til formidling."

Av Monica Linn Fürstenberg - Publisert 03.05.2016. Oppdatert 03.05.2016

4 siste nyheter:
Ny lærerutdanning i Oslo
NLA Høgskolen starter opp ny grunnskolelærerutdanning i Oslo...
Slik påvirker sykkel-VM NLA
Fra 16. til 24. september arrangeres sykkel-VM i Bergen. Dette...
God økning for NLA Høgskolen
Nye tall fra Samordna Opptak viser en samlet økning på 12,8%...
Fra journaliststudent til visedirektør
Viseadministrerende direktør i medieanaylsebyrået Retriever,...