Premierekveld på Miracles from Heaven

Fredag 2. september kl. 18.30 arrangerer Damaris Norge premierekveld på Miracles from Heaven på Fønix kino i Kristiansand, i samarbeid med kinoen og TLC Productions.

Miracles_from_Heaven.jpg

Filmen er basert på en sann historie, og følger en kristen familie fra Texas som får sin tro utfordret når datteren Annabel (Kylie Rogers) får en uhelbredelig sykdom. Moren Christy (Jennifer Garner) kaster seg inn i en intens kamp – med Gud og helsevesen – i forsøk på å redde datterens liv. Når kampen synes gitt opp, rammes datteren av en dramatisk ulykke når hun faller ned i en hul trestamme.  Etter en krevende redningsaksjon berges hun ut i live, men i koma. Når hun våkner, kan hun fortelle om en underlig «samtale med Gud», og det viser seg at hun er helbredet fra sykdommen. Men hvordan  kan dette forklares?

Det blir panelsamtale med temaet «Mirakler og menighet – hva sier vi og hva gjør vi?» i kinosalen rett etter filmvisningen. Deltakerne kommer fra ulike menigheter og har ulike erfaringer.

Filmen har norgespremiere på nærmere 50 kinoer rundt om i landet, og alle har mulighet til å benytte seg av ressursene som er publisert på www.damaris.no/miraclesfromheaven. Her er samtaleguide, aktuelle videoer og artikler, samt henvisning til fordypningsmateriale.

Av Astri-Birgitte Grimenæs - Publisert 31.08.2016. Oppdatert 31.08.2016

4 siste nyheter:
Trenger du noen å snakke med?
Den nye studentpresten ved NLA Høgskolen i Bergen er opptatt ...
En livsnær kirke - hvordan våge å være nær livet
Meld deg på seminaret som NLA Høgskolen og Sjømannskirken a...
Humans not for sale! Listening to, learning from and living in solidarity with the people on the margins of society
Åpent seminar med Chandran Paul Martin i Sandviken mandag 13....
Beslutningsvegring - et ledelsesproblem
Professor Paul Otto Brunstad har gitt ut boken "Beslutningsveg...