Premierekveld på Miracles from Heaven

Fredag 2. september kl. 18.30 arrangerer Damaris Norge premierekveld på Miracles from Heaven på Fønix kino i Kristiansand, i samarbeid med kinoen og TLC Productions.

Miracles_from_Heaven.jpg

Filmen er basert på en sann historie, og følger en kristen familie fra Texas som får sin tro utfordret når datteren Annabel (Kylie Rogers) får en uhelbredelig sykdom. Moren Christy (Jennifer Garner) kaster seg inn i en intens kamp – med Gud og helsevesen – i forsøk på å redde datterens liv. Når kampen synes gitt opp, rammes datteren av en dramatisk ulykke når hun faller ned i en hul trestamme.  Etter en krevende redningsaksjon berges hun ut i live, men i koma. Når hun våkner, kan hun fortelle om en underlig «samtale med Gud», og det viser seg at hun er helbredet fra sykdommen. Men hvordan  kan dette forklares?

Det blir panelsamtale med temaet «Mirakler og menighet – hva sier vi og hva gjør vi?» i kinosalen rett etter filmvisningen. Deltakerne kommer fra ulike menigheter og har ulike erfaringer.

Filmen har norgespremiere på nærmere 50 kinoer rundt om i landet, og alle har mulighet til å benytte seg av ressursene som er publisert på www.damaris.no/miraclesfromheaven. Her er samtaleguide, aktuelle videoer og artikler, samt henvisning til fordypningsmateriale.

Av Astri-Birgitte Grimenæs - Publisert 31.08.2016. Oppdatert 31.08.2016

4 siste nyheter:
Slik åpnet Gimlekollen verden for Håvard
Studieturen med Gimlekollen for snart ni år siden ble starten...
Ny lærerutdanning i Oslo
NLA Høgskolen starter opp ny grunnskolelærerutdanning i Oslo...
Slik påvirker sykkel-VM NLA
Fra 16. til 24. september arrangeres sykkel-VM i Bergen. Dette...
God økning for NLA Høgskolen
Nye tall fra Samordna Opptak viser en samlet økning på 12,8%...