Høgskolen midt i Oslo, der musikere, økonomer, gründere og fremtidens kristenledere møtes og utdannes.

Som lærere og ansatte ønsker vi å møte deg med engasjement og kunnskap for at du skal nå ditt fulle potensial.

Musikkstudiene våre har lenge vært et populært valg, og nå kan du velge både mellom bachelorgrader og årsstudier. Drømmer du om å føye deg inn i rekken av profilerte musikere fra Staffeldtsgate, er vårt mål å gjøre den drømmen virkelig. Mange av lærerne du får jobber som utøvende musikere, slik at du får en praktisk utdanning.

Praksis er også en viktig del av vår årsstudiet i menighet og ledelse. Forskningsbasert og livsnær utdanning har, år etter år, vist seg å være attraktivt for organisasjoner og menigheter. Ønsker du å jobbe i en stadig mer multikulturell og multireligiøs skole, er  årsstudiet i KRLE er et godt alternativ.

økonomistudiene ved Hauge School of Management blir du del av et stort mangfold av engasjerte studenter, som utdannes til å bidra spesielt med etikk og entreprenørskap inn i næringslivet.

Med konserter, daglige kapellsamlinger og andre sosiale arrangementer får du mer enn bare utdanning ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate.

Beliggenhet
 

 

Studiested Staffeldtsgate ligger midt i hjertet av Oslo, et steinkast bak slottet. Kort vei fra hovedgatene med gode kollektivtilbud til øvingsrom og klasserom er en stor fordel når man er student.


 
Fakta om NLA Staffeldtsgate
Studenter ca. 270
Kontaktinformasjon:

Besøksadresse:
Linstowsgate 3, OSLO

Postadresse:
Boks 7153 St. Olavs plass
0130 Oslo
Telefon 55 54 07 00
E-post: Studier.staffeldtsgate@nla.no