Kenya_715x250.jpg

Interkulturell kommunikasjon

Årsstudiet i interkulturell kommunikasjon gir deg teoretisk tyngde og praktisk erfaring innen interkulturell kommunikasjon. En ideell utdanning for deg som vil jobbe med mennesker og  kommunikasjon på tvers av kulturer og religioner.

Undervisning, ekskursjoner og feltarbeid gir deg innsikt i interkulturelle utfordringer og muligheter. Gjennom studieturen til Øst-Afrika i høstsemesteret får du et tidlig møte med et annet samfunn og opplever interkulturell kommunikasjon i praksis.

Felterfaringene i Afrika beriker den videre teoretiske undervisningen. Et påfølgende feltarbeid i Norge skaper økt forståelse for interkulturelle problemstillinger også i vårt land og hvordan disse kan løses.

Studieturen i Øst-Afrika arrangeres sammen med journaliststudiet på NLA Gimlekollen. Det skaper gjensidig faglige og sosiale berikelser.

Les mer om bachelorgraden i interkulturell forståelse. Årsstudiet i interkulturell kommunikasjon er likestilt med årsstudiet i interkulturell forståelse.

Her er et infoskriv (PDF) om studieturen til Kenya høsten 2017, for emnet IK102. 

Spørsmål om studiet, kontakt oss på: studier.gimlekollen@nla.no eller direkte på telefon til Vibecke Wales, tlf 38 14 50 59.

Se også våre studier i interkulturell forståelse ved NLA Bergen.

 
Fakta om studiet:
Studiepoeng: 180
Studiested: Kristiansand
Søknad: Samordna opptak

Studieavgift per semester*: kr 2.690,- + avgift til studentsamskipnaden.

Kostnader til studietur/-opphold i utlandet kommer i tillegg.

Opphold i utlandet er betinget av
antall deltakere.