Møt lærerne

Ole Kristian Kogstad

Ole_Kristian_Kogstad_-_web.JPGOle Kristian Kogstad er høgskolelektor ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate. Han har tidligere undervist i musikk ved bl.a. Viken fhs og Bibelskolen i Staffeldtsgate, i tillegg til å jobbe som frilansmusiker som pianist, keyboardist og organist. Han har også vært med på en rekke CD-innspilinger som musiker og produsent. Utdannet ved Universitet i Oslo og Menighetsfakultetet.

Derfor underviser han ved NLA Staffeldtsgate
- Jeg har en drøm om å se mange menigheter som blomstrer blant annet fordi de har fått musikkledere som både er musikalsk, sosialt og åndelig utrustet til musikktjenesten. Dessuten er det er viktig å utdanne dyktige musikere som både kjenner seg selv og som kjenner Gud.

 

John Børge Askeland

John_Borge_Askeland_-_web.JPGJohn Børge Askeland er høgskolelærer ved NLA Høgskolen i Staffeldtsgate, i tillegg til å være frilansmusiker. Han har tidligere vært med på starte Viken folkehøgskole. De siste årene har han vært bassist, enten som vikar eller fast, på musikaloppsetninger ved Det Norske Teateret, som Våre beste musikalar, Next to normal, Jesus Christ Superstar og Evita. Han har også gitt ut duoplaten "Hallgrim Bratberg John Børge Askeland" sammen med gitarist Hallgrim Bratberg utgitt på Echofisk. Ellers har han medvirket på om lag 30 CD-innspillinger.

Derfor underviser han ved NLA Staffeldtsgate
- Jeg opplever det som et privilegium å få lov til å følge unge folk som blomstrer som musikere og mennesker.

 

Peter Sandwall

Peter_Sandwall_-_web.JPG Førstelektor i musikk. Har tidligere jobbet som musikklærer på ungdomsskole og på bibelskole i Sverige. Kjent blant annet for å ha brakt gospel til Skandinavia på 60-tallet. Ble på 80-tallet en av de store profilene i Oase-bevegelsen med sin lovsangsledelse.

 

Tore William Aas

Førstelektor i musikk. Også kjent som dirigent i Oslo Gospel Choir.Tore_Aas_Staffeldtsgate_musikk_menighet_og_ledelse.jpg

"Hverdagen som URM-
student gir deg en fri
og åpen timeplan der du
i tillegg til undervisningen
har god tid til å øve,
spille sammen med
andre eller jobbe
mer med de fagene
du har behov for
å bruke mer tid på."

Markus Vikstvedt
student på utøvende
rytmisk musikk