musikkstudier_staffeldts.jpg

Musikkstudier på NLA

Elsker du å drive med musikk? Faglig tyngde og praktisk tilnærming til musikkarrieren er avgjørende for at så mange av våre tidligere studenter i dag lever av musikken.Vi tilbyr nå flere plasser på utvalgte instrumenter. Frist for å søke er 25. mai.

(Søknadsfrist for årsstudier er 15. april (Samordna opptak))


NLA Høgskolen Staffeldtsgate har et sterkt faglig og utøvende undervisningsmiljø hvor praksis og egen utvikling står sentralt – enten du vil jobbe som musiker, singer-songwriter, musikkprodusent, musikalsk leder eller kirkemusiker i en menighet.

Etter musikkstudier hos oss skal du ha den den faglige kompetansen, den praktiske erfaringen og det riktige nettverket som trengs for å sikre drømmejobben.

Du får bachelor i utøvende musikk enten du velger utøvende rytmisk musikk (URM) eller musikk, menighet og ledelse (MML). Du kan også velge mellom to helt nye årsstudier i utøvende musikk: én med fordypning i låtskriving og én med fordypning i korledelse.

Les Markus' blogg om livet som musikkstudent ved NLA Staffeldtsgate

Går du for årsstudium i musikk ved NLA Høgskolen Bergen kan du bruke musikken i undervisningssammenheng.

Jobb med musikk i menighet og organisasjoner

Bachelor i musikk, menighet og ledelse

Rytmisk eller klassisk musikkutdanning i Oslo for deg som vil jobbe som musiker, eller som musikalsk leder i en menighet eller en kristen organisasjon. Velg mellom bachelorgrad i musikk, menighet og ledelse eller ta et fjerde-år og få tilsvarende bachelor i utøvende musikk.

Bli musiker

Bachelor i utøvende rytmisk musikk

Utøvende rytmisk musikkutdanning i Oslo for deg som vil jobbe som profesjonell musiker. Du får blant andre profesjonelle musikere og låtskrivere til lærere, som utruster deg både faglig og personlig til en musikkarriere innen pop og rock, i tillegg til jazz.

Hvordan skrive en bra låt?

Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i låtskriving (UML)

Årsstudium i utøvende musikk i Oslo med fordypning i låtskriving (UML) er for deg som skriver og fremfører låter, og for deg som leder sang. Året består blant annet i hovedinstrumentundervisning, samspill, låtskriving, arrangering, gehørtrening og innføring i musikkteknologi der du kan spille inn din egent låt i skolens studio. Du får blant andre profesjonelle musikere og låtskrivere til lærere, som utruster deg både faglig og personlig som musiker og låtskriver.

Korledelse

Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i korledelse (UMK)

Årsstudium i utøvende musikk i Oslo med fordypning i korledelse (UMK) er for deg som leder kor og som spiller eller synger selv. Året består i bl.a. hovedinstrumentundervisning, samspill, korledelse, arrangering, gehørtrening og mange spennende valgemner. Du får blant andre utøvende musikere og låtskrivere til lærere, som utruster deg både faglig og personlig som musiker og korleder.

Jobb som musikklærer

Årsstudium i musikk

Med årsstudium i musikk ved NLA Høgskolen Bergen skal du utrustes til å kunne planlegge, gjennomføre og vurdere undervisning i musikk. Gjennom sang, dans, komponering og samspill bygger du opp et repertoar og får kompetanse på musikkformidling rettet mot barn og unge.


 
Fakta om NLA Staffeldtsgate
Studenter ca. 270
Kontaktinformasjon:

Besøksadresse:
Linstowsgate 3, OSLO

Postadresse:
Boks 7153 St. Olavs plass
0130 Oslo
Telefon 55 54 07 00
E-post: Studier.staffeldtsgate@nla.no

Hammersmakr_-_5x8_1_of_1.jpg

"Det er ingen som utdanner flere bruksmusikere enn Staffeldtsgate"

Hans Petter Hammersmark,

tidligere MML-student på NLA Høgskolen i Staffeldtsgate.

Lokallagsansvarlig i KRIK og musiker