Nytt fleksibelt musikkstudium

Fra høsten 2024 tilbyr NLA Høgskolen et nytt, fleksibelt årsstudium i musikk i Bergen. Studiet kan tas av lærerstudenter, som videreutdanning for lærere, eller for deg som bare har interesse for musikk.

– Med dette studiet får studentene mulighet til å utvikle egne musikalske ferdigheter, og de får en grunnleggende pedagogisk forståelse av musikk og musikkrelaterte aktiviteter i skolen, sier Ingrid Mostad Bråten, førstelektor i musikk på NLA.

– Gjennom samspill og komponering styrkes kompetansen på musikkformidling rettet mot barn og unge, fortsetter hun. 

Les mer om studieprogrammet her.

Fleksibelt

Det nye studiet er samlings- og nettbasert og kan tas enten på heltid eller deltid. Det betyr at det ikke er nødvendig å bo i Bergen for å ta det. Det er tre samlinger på to dager i hver modul. I tillegg vil det bli noe nettundervisning og en del nettbaserte læringsressurser til selvstudium.

– For fulltidsstudenter vil hvert semester bestå av to moduler som til sammen vil gi 30 studiepoeng. Deltids- eller videreutdanningsstudenter kan velge å ta en modul hvert semester. Da søker de lokalt i søknadsweb i stedenfor i Samordna opptak, sier Mostad Bråten.